Väkommen till brudobal.se

Hej, Mia Eng heter jag. En kreativ tjej från Luleå som är bosatt i Stockholm sedan 2009 då jag kom in på en skola här. Jag blev kär! I Stockholm alltså. Det är här det händer. Min chans att lyckas utveckla min stora hobby är större här. Jag brinner för mode, lyxiga material, annorlunda skärningar och dessutom älskar jag att experimentera vid min symaskin. Jag har varit med på en handfull modevisningar och sålt en del studentklänningar och brudklänningar. Men jag vill få mitt eget signum i den branschen, bli känd på de stora scenerna, tjäna mer pengar och göra mig ett namn i branschen.

Eftersom jag är intresserad av skönhet i det stora hela så har det blivit naturligt att jag omger mig med människor som har samma intresse. Mina närmaste vänner är stylister, nagelskulptriser, hudvårdsterapeuter, frisörer, makeupartister och de kommer hjälpa mig att göra den här bloggen ännu mer intressant och givande. Förutom att du kan läsa om glamorösa klänningar och skönhet, får ni även följa mig i min vardag där det är jobb, en del resande och spännande events. Jag kommer också delge er mina små vardagssysslor, tankar om livet i storstaden, relationer, filmer och mycket annat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *