Mitt alter ego – digitala Mia på Galore Media

Min klänningsdesign är alltså på hobbybasis. Jag har ett annat kreativt arbete på dagarna som jag också älskar – kommunikatör på Galore Media. Vi är specialister på digital media och jag arbetar med digital formgivning av nyhetsbrev, banners, hela webbplatser, kampanjsidor, e-butiker, sociala media osv. Det är hur roligt som helst och jag får användning av min känsla för form, färg, typografi och kunskapen om hur man bäst når ut med budskap via digitala media. Den största skillnaden mot min hobby är att på min arbetsplats sker allt arbete framför en dator, en Mac såklart. Medan design av klänningar innebär mycket arbete med händerna. En perfekt kombination. I mitt arbete träffar jag även mycket kunder, mest företagare men även privatpersoner.

Mina kollegor på Galore Media är projektledare, fotografer, redigerare, grafiker och animatörer. Våra arbetsuppgifter kan överlappa varandra något. När vi arbetar i små projektgrupper eller i projekt med låg budget kan jag få agera både designer, copy och fotograf. Vi har också andra samarbetspartners och underleverantörer utöver de som fysiskt sitter hos oss – utvecklare, digitala strateger, copywriters och ibland även andra designers och animatörer.

Uppdragen ser ganska olika ut. Ibland möter man en kund som inte har varken logo, grafisk profil, foton eller knappt någon aning om vad de behöver. Då får man hjälpa till med allt och det behövs en större arbetsgrupp med projektledare. Ibland kommer kunden med en tydlig kravspecifikation där de vet exakt hur de vill ha det. Mötet med människor är alltid lika spännande! Kika in hos oss galoremedia.se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *